Kraj svakog izlistanog proizvoda koji je moguće kupiti preko web shopa, nalazi se ikona košarice/kupi. Pritiskom na istu, odabrani proizvod dodajete u svoju košaricu. Klikom na ikonu košarice u glavnom meniju možete u svakom trenutku provjeriti sadržaj i ukupnu vrijednost odabranih proizvoda, te se možete odlučiti za nastavak pregledavanja ili za postupak naplate. Postupak naplate vas prvo vodi na obrazac za upisivanje podataka za adresu dostave te načina plaćanja, a zatim na provjeru podataka o adresi i ukupnoj cijeni koja će biti naplaćena.

DOSTAVA  I PLAĆANJE

Plaćanje virmanom/općom uplatnicom

Opcija plaćanja virmanom/općom uplatnicom omogućuje uplatu internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, u banci i sl. Odabirom ove opcije prilikom narudžbe proizvoda, na svoju ćete e-mail adresu primiti podatke potrebne za izvršenje uplate. Proces isporuke počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

Poštarina iznosi 30,00 kn, dok je za narudžbe iznad 300,00 kn besplatna.

 Za detaljnije informacije obratite nam se e-mailom na adresu info@lewiko.hr

UVJETI POSLOVANJA INTERNETSKE PRODAJE

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Nakit koji se šalje je originalno zapakiran, a za preuzimanje robe je obavezan potpis na dostavnici, čime se potvrđuje da je roba uredno isporučena.

Troškove nastale vraćanjem pošiljke, zbog nepravovremenog podizanja, snosi kupac.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 14 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest o isporuci robe od Prodavatelja, mora obavijestiti Prodavatelja, kako bi se mogle poduzeti radnje u vezi pronalaženja pošiljke.

 Dostava će biti izvršena u roku od 3 do 5 radnih dana od primitka plaćanja. Iznimno, zadržavamo pravo na dostavu u roku od 14 dana, a o čemu će kupac biti pravovremeno obaviješten.

LE-WI-KO d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju ne izvršenih uplata za narudžbe i za narudžbe s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Zakon o zaštiti potrošača

LE-WI-KO web shop djeluje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, zakonu Republike Hrvatske kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupnji proizvoda. U nastavku su dijelovi Zakona koji se odnose na naš web shop i zaštitu kupaca; Prodavatelj je u nastavku teksta LE-WI-KO web shop, a  Kupac bilo koji posjetitelj koji je izvršio narudžbu u navedenom shopu i platio proizvod.

Kvaliteta proizvoda

Prodavatelj jamči kvalitetu vlastitoga proizvoda te proizvoda za koje jamči drugi proizvođač.

PRIGOVORI KUPACA

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Prodavatelj omogućuje svim Kupcima da svoje prigovore uputi poštom na adresu Prodavatelja Florićeva 15, 10040 Zagreb ili elektroničkom poštom na adresu elektroničke pošte Prodavatelja leonalewiko@gmail.com. Prodavatelj će obavijestiti Kupca o zaprimljenom prigovoru. Na sve primjedbe i prigovore Prodavatelj će odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora. Kako bi Prodavatelj sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, Kupac treba navesti točne podatke za primitak istoga

Izjava o jamstvu i uvjeti o održavanju nakita

Za sve proizvode za koje Prodavatelj daje garanciju vrijede jamstveni uvjeti navedeni u jamstvenom listu. Kupac je dužan čuvati račun i garanciju. Prodavatelj jamči da će proizvod koji se koristi sukladno priloženim uputama i jamstvenom listu, u jamstvenom roku pravilno funkcionirati. U slučaju kvara i drugih mogućih nedostataka Prodavatelj se obvezuje da će izvršiti popravak ili zamjenu proizvoda u razumnom roku sukladno Zakonu o obveznim odnosima. Pravo na korištenje jamstva ostvaruje se isključivo uz predočenje računa Garancija se smatra punovažnom uz predočenje računa, bez obzira na to je li spomenuta garancija ovjerena ili nije ovjerena od strane Prodavatelja. Neispravnost proizvoda nastala kao posljedica nepravilnog korištenja i/ili nepostupanja u skladu s uputama nije osigurana jamstvom. Popravak i prodaja zamjenskih dijelova za kupljeni proizvod osigurana je putem ovlaštenog Prodavatelja navedenog u jamstvenom listu.

Odgovornost za materijalne nedostatke- reklamacije

Svi proizvodi koji su dani na prodaju, opisani su vjernim fotografijama i tekstom. Svaki proizvod je individualno pregledan prije slanja kupcu i LE-WI-KO d.o.o. garantira da su svi proizvodi poslani kupcu potpuno ispravni.

Prihvaćamo reklamacije u slijedećim slučajevima:

ukoliko je isporučena roba koja nije naručena

ukoliko je roba isporučena s greškom

Proizvod mora biti vraćen u originalnom stanju i u originalnom pakiranju te ne smije biti korišten ili nošen.

Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi korištenjem proizvoda i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda kao i bilo kakvog zahvata na proizvodu. U svim ovim slučajevima reklamacija neće biti prihvaćena.

Kako bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod koji se vraća, priložiti račun kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje su nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete, nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.

Reklamacija mora biti podnesena putem obične ili elektronske pošte u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, a proizvod predan dostavnoj službi u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda. Čuvajte potvrdu s datumom o slanju pošiljke. Naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Izjava o zaštiti osobnih podataka kupaca

Tvrtka LE-WI-KO d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; LE-WI-KO d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtkeLE-WI-KO d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Pri svakoj narudžbi primit ćete besplatnu kutijicu za nakit.

U sve cijene proizvoda uračunat je PDV.

Za detaljnije informacije budite nam se slobodni obratiti putem e-maila na adresu info@lewiko.hr